Ons team

Bart van der Beek

Specialisatie zowel financieel als techniek, Financials Enterprise, databases, rapportages, implementaties, projectleiding.

Edwin van der Meer

Specialisatie zowel financieel als techniek, Financials Enterprise, implementaties.

Jeen Hielkema

Specialisatie techniek, Progress, databases, netwerken, Linux en Microsoft systemen. De specialist op het gebied van Progress Technisch Consultancy, meer dan 30 jaar ervaring en wereldwijd gevraagd.

Geu Luik

Specialisatie zowel financieel als techniek, Financials Enterprise, databases, rapportages, implementaties, projectleiding. Veel kennis van vastgoed sector zowel nationaal als internationaal. Een specialist met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van het optimaal inrichten van financiƫle systemen binnen en buiten Europa. Ervaring met Financials Enterprise sinds begin 2000.

Boris Bisschops

Specialisatie BI oplossingen ontwikkelen en implementeren. De grondlegger van onze eigen BI Suite, zeer uitgebreide kennis van de processen rondom de zorgadministratie, specialist op het gebied van WMO, DBC, meer dan 10 jaar ervaring binnen de care en cure.

Danny Richardson

Specialisatie ontwikkeling maatwerk en standaard oplossingen o.a. add-ons voor Financials Enterprise en onze eigen applicaties. Senior Software Architect met 30 jaar ervaring en kennis van de branches zakelijke dienstverlening, zorg, advocatuur en notariaat.

Alwin Bosscher

Adviseur op het gebied van business development. Veel ervaring als CIO en CFO binnen (zeer) grote ondernemingen en kleinere organisaties (ook MKB). Ondersteunt bedrijven bij vraagstukken op strategie, financien, IT, proces optimalisatie en business development.

Joost Rietveld

Fiscaal en financieel expert, optimalisatie van fiscale wetgeving toepassen binnen organisaties, belastingbesparing realiseren waar mogelijk en organisatiestructuren vanuit fiscaal en juridisch oogpunt optimaliseren.