Referenties

DTG

DTG heeft Bobby ICT gekozen om de implementatie van Exact Financials Enterprise te verzorgen. Op basis van de snelle reacties, zorgvuldige antwoorden en blijk van vakmanschap ontstond bij DTG het vertrouwen in Bobby ICT. ‘Bobby ICT straalde in alles uit als partner te willen werken. Deze belofte hebben ze in de uitvoering absoluut waargemaakt’, aldus Edward Hagel, Manager Billing & Collection bij DTG.

Lees de hele referentie

ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen

Bobby ICT heeft voor ons de afgelopen jaren veel waarde toegevoegd aan onze bestaande systemen. Er is gekeken naar de systemen die we reeds hebben, in plaats van alles overboord te gooien en met iets nieuws te beginnen. We hebben met behulp van Bobby ICT met bescheiden investeringen onze huidige systemen gekoppeld. Hierdoor beschikken we over de juiste informatie in ons financiële systeem. Afstemming met andere leveranciers, wijzigingen op het laatste moment, ontbrekende gegevens in de aanlevering, voor alles is een oplossing gevonden.

Lees de hele referentie

Stichting SWZ

Wij als zorgaanbieder Stichting SWZ zijn middels een implementatietraject (2013) van Exact Financials Enterprise in contact gekomen met “Bobby ICT” en meer in het bijzonder met Bart van der Beek. Naast het feit dat Bart weet waar hij het over heeft qua techniek is Bart ook een van die mensen die zich ook verdiept in je organisatie en de daarbij behorende gewoontes en gebruiken tegen het licht houdt en op een prettige wijze een kritische blik heeft op je organisatie. Met deze aanpak heeft Bart naast de implementatie, ons ook in procesoptimalisatie enorm geholpen. Zo hebben we ook andere applicaties met elkaar verbonden zoals ons Cliëntregistratiesysteem PlanCare en ProActive Fiatteren met Exact en hebben we daar veel tijd- en efficiencywinst mee gemaakt. De implementatie was niet alleen strak en goed verlopen maar was ook erg leerzaam en ongelofelijk leuk om te doen.

Lees de hele referentie.

Kwintes

Om het kort samen te vatten ervaren wij de dienstverlening van Bobby ICT vooral als een samenwerking. De zaken die hierbij in het oog springen zijn vooral de klantgerichtheid. Iedere leverancier roept dit wel, maar echt klantgericht zijn, elke dag opnieuw denken vanuit onze uitdagingen en perceptie, is toch een volgende stap. Echt uniek en niet te vergelijken met andere leveranciers.

Lees de hele referentie

Stichting de Rijnhoven

Stichting De Rijnhoven is een aanbieder van zorg, wonen en welzijn aan de Westkant van Utrecht, in het Groene Hart van Nederland. Rond de 700 zeer betrokken medewerkers van De Rijnhoven werken op verschillende locaties voor ouderen met een zorgindicatie. De Rijnhoven ondersteunt kwetsbare ouderen bij een optimale kwaliteit van leven met behoud van zoveel mogelijk zelfstandigheid. Diverse vormen van ouderenzorg worden flexibel en kleinschalig georganiseerd. Onze medewerkers herkennen zich in de woorden “Verbinden, Vertrouwen en Vakbekwaam”. We zijn Toonaangevend dichtbij.

Bekijk de hele referentie

Vivent

Ook voor Vivent hebben wij naar tevredenheid van de klant Exact Financials Enterprise geïmplementeerd. Eveneens leveren wij Premium Functioneel en Technisch support aan Vivent. Indien u meer informatie wenst over deze implementatie of de mogelijkheden ten aanzien van het Premium Functioneel en Technisch support, neemt u dan contact op met uw account manager. Wij vertellen u er graag meer over.


Lees de hele referentie