Partners

TBlox

TBlox en Bobby ICT werken samen om de verkoop, implementatie en support te optimaliseren van TBlox en Financials Enterprise.

Dit zijn twee oplossingen zijn voor de enterprise markt: Een uitgebreide logistieke oplossing en een Purchase to Pay oplossing met een schaalbare en flexibele financiële applicatie. Deze twee oplossingen worden dan optimaal ingericht en naadloos op elkaar afgestemd.

TBlox en Bobby ICT hebben jarenlang ervaring. Samen met u bundelen wij onze krachten samen om u te verzekeren van een goed advies.

De support op de software wordt geleverd door deskundige professionals, zowel van TBlox als van Bobby ICT.

Meer informatie over TBlox software? Kijk op www.TBlox.com

Giss

Zijn uw IT kosten onvoorspelbaar en te hoog? Wilt u zich liever richten op uw core-business?
Met outsourcing van uw IT services aan GISS verhoogt u uw IT waarde tegen lagere kosten.

Terwijl u zich richt op de groei, internationalisering, samenwerking of innovatie
van uw bedrijf, zal GISS uw IT flexibel aanpassen aan uw behoefte. Met maar één aanspreekpunt voor al uw IT vraagstukken.
Onze zeer ervaren experts blijven up-to-date met de nieuwste IT-ontwikkelingen om in uw voordeel te gebruiken.
Kortom u krijgt de beste IT zorg, lagere en voorspelbare kosten en meer flexibiliteit.

ProActive

ProActive Purchase-to-Pay oplossing in combinatie met Financials Enterprise Onze klanten zijn zeer enthousiast over ProActive. De kosten en baten, de web service (online integratie) met Exact Financials Enterprise en het feit dat ProActive een totaalpakket aanbiedt. ProActive is een gebruiksvriendelijk, doordacht product waar een fantastisch team achter staat. Wij hebben afgelopen jaren diverse projecten in goede samenwerking met ProActive opgeleverd bij onze klanten. We zijn dan ook zeer enthousiast over zowel ProActive als de web services koppeling en vertellen u graag meer over de mogelijkheden ProActive te koppelen aan Financials Enterprise. Neemt u bij interesse contact op met uw account manager bij Bobby ICT of ProActive.

Advisie

Bobby ICT werkt samen met Advisie op het gebied van verkoop, implementatie en support van Exact Software. Uw voordeel: U werkt samen met gedegen partijen in de markt. U bent verzekerd van een goed advies door de jarenlange ervaring van de gebundelde kracht van Bobby ICT en Advisie Business Solutions. Support op de software wordt geleverd door deskundige professionals, zowel van Advisie Business Solutions als van Bobby ICT (indien u de software via Bobby ICT aanschaft zijn onze consultants het eerste aanspreekpunt).