Nieuws

Nieuwe cloud dienst.

Met gepaste trots introduceert Bobby ICT in samenwerking met GISS haar nieuwe Cloud oplossing. Als één van de weinige aanbieders in de markt voor financiële systemen bieden we een echte native Cloud oplossing aan voor Exact Financials Enterprise.

Vanuit de markt neemt de vraag naar native Cloud oplossingen toe. Die vraag samen met het ontbreken van echte native Cloud oplossingen voor Exact Financials Enterprise heeft ons doen besluiten om er een aparte dienst voor te ontwikkelen. GISS, een specialist op dit gebied, hebben we als partner betrokken. Bart van der Beek, eigenaar Bobby ICT: "We hebben gekozen voor een echte native Cloud oplossing, omdat die een naadloze gebruikerservaring biedt, waar een hybride cloud oplossingen toch minder goed presteert."

Bart vervolgt: "Met Cloud geven we gehoor aan een duidelijke roep van onze klanten. Een stabielere omgeving tegen lagere kosten, met gebruik van de modernste technologie. We zijn er echt trots op en merken dat onze klanten ook erg benieuwd zijn."

Exact Financials in de Cloud draait al bij één klant naar volle tevredenheid. Daarnaast hebben meerdere klanten reeds interesse getoond in Cloud als omgeving om Exact Financials Enterprise op te draaien. De eerst komende tijd zal Cloud vooral worden aangeboden als omgeving om Exact Financials Enterprise op te draaien.

De overstap naar Cloud is ook voor bestaande Exact Financials Enterprise gebruikers eenvoudig, vraagt weinig actie van de klant en biedt veel voordelen. De inrichting en voorbereiding van de Cloud vindt parallel plaats aan de bestaande situatie. Daarom merkt de klant er tijdens de voorbereidingen niet van in de bestaande productie omgeving. Na acceptatie wordt de route omgelegd en de oude omgeving uitgeschakeld. Na de overgang naar Cloud beschikt u over een aanzienlijk beter presterende omgeving tegen lagere kosten.

Ook benieuwd naar de voordelen van de Cloud oplossing voor Exact Financials Enterprise voor uw organisatie? Neem dan contact op met Bart van der Beek: b.vanderbeek@bobby-ict.nl of 06 44 87 43 42.

DTG live-gang succesvol!

DTG is sinds 16-1-2017 live met Exact Financials Enterprise.

In een implementatie van april - december waarin alle werkzaamheden in nauwe samenwerking goed gepland en ruim gespreid zijn, heeft de klant zich goed kunnen voorbereiden op de overstap naar een state of the art systeem inclusief naadloze integratie met alle gerelateerde systemen.

In het voortraject hebben DTG en Bobby ICT gezamenlijk de wensen en eisen zorgvuldig geanalyseerd en aangescherpt. Tijdens de implementatie is steeds goed afgestemd met alle partijen. Samenwerking en de wil er een succes van te maken stond continu voorop. Daar was het resultaat dan ook naar: het hele project is on time, on budget en met alle gevraagde functionaliteiten opgeleverd.

Met de implementatie van Financials Enterprise heeft DTG gereedschappen in handen om de administratieve processen nog efficiënter te laten verlopen. Tegen voorspelbare kosten, in een prettige samenwerking. Hierbij kan DTG waar nodig blijven rekenen op de inzet en deskundigheid van Bobby ICT voor alle voorziene en onvoorziene zaken. Met recht een team effort zoals dat onze missie is.

Live-gang Gooi en Vechtstreek!

Gooi en Vechtstreek is sinds 1-1-2017 live met Exact Financials Enterprise.

In een implementatie onder hoge tijdsdruk is de administratie van Gooi en Vechtstreek overgezet in een nieuwe omgeving en voorzien van een nieuwe inrichting. Enerzijds om aan te sluiten op de inrichting van Kwintes, als voorbereiding op de fusie, en anderzijds zo ingericht dat de specifieke processen van G&V ondersteund worden.


Weten wat Bobby ICT voor uw organisatie kan betekenen? Neemt dan contact op met Bart van der Beek: b.vanderbeek@bobby-ict.nl + 31 (0) 34 876 90 51

ZorgSaam is Live!

ZorgSaam in Zeeuws-Vlaanderen is sinds 7-11-2016 live met de nieuwe versie van Exact Financials.
De voorbereidingen waren perfect getroffen evenals de assistentie gedurende de implementatie was perfect
Het traject was een echte team-effort waar we met zijn allen trots op mogen zijn.

ZorgSaam is ook de eerste gebruiker van ons zelf ontwikkelde BI Suite 2.0.1

TBlox

TBlox en Bobby ICT werken samen om de verkoop, implementatie en support te optimaliseren van TBlox en Financials Enterprise.

Dit zijn twee oplossingen zijn voor de enterprise markt: Een uitgebreide logistieke oplossing en een Purchase to Pay oplossing met een schaalbare en flexibele financiële applicatie. Deze twee oplossingen worden dan optimaal ingericht en naadloos op elkaar afgestemd.

TBlox en Bobby ICT hebben jarenlang ervaring. Samen met u bundelen wij onze krachten samen om u te verzekeren van een goed advies.

De support op de software wordt geleverd door deskundige professionals, zowel van TBlox als van Bobby ICT.

Meer informatie over TBlox software? Kijk op www.TBlox.com

Trainingsruimte

Heeft u het ook gelezen, trainingen voor EUR 575,- ongeacht het aantal deelnemers wat u meebrengt? Trainingen voor dit bedrag, dan krijgen we zeker een inval trainer? Nee ! De trainingen worden uitsluitend verzorgd door onze senior consultant die sinds het eerste uur betrokken is geweest bij de ontwikkeling van Exact in de '90 en 100+ implementaties heeft uitgevoerd. Voor hem is het verzorgen van een goede training een van zijn grote passies en aangezien hij nog dagelijks implementaties verzorgt, krijgt u zeker geen mooi theorie verhaal, maar echte praktijk informatie !

Welke trainingen bieden wij o.a. aan?
Basisgebruik finance
Geavanceerd gebruik finance
Activa module
Projecten module
Sales module
Budget module
Edis module
Excel Add-In
100 tips en tricks
Applicatiebeheer (functioneel, technisch)
Gebruik Business Intelligence Suite (administrateur niveau, Excel Power Pivot, PDF Generator, zelf overzichten samenstellen)

Accredited by Exact for outstanding Consultancy & Project Management

Bobby ICT is vandaag geaccrediteerd door Exact Software Nederland B.V. voor het leveren van Consultancy, Projectmanagement & Sales van de software oplossing Exact Financials Enterprise.

Wij zien dit als een mooie erkenning voor onze inspanningen de afgelopen 20 jaar om Exact Financials (Enterprise) te implementeren in zeer diverse, complexe omgevingen.

Alle facetten van een goede analyse van de requirements en de vertaling naar een goede implementatie worden door ons met veel zorg, passie en kennis van zaken uitgevoerd.